viernes, 12 de octubre de 2012

Copying Beethoven i Test de Personalitat

La setmana passada vam començar a veure a classe una pel·lícula sobre la vida d'un gran compositor del romanticisme, l'epoca que hem estat treballant, anomenada Copying Beethoven, sobre l'autor del mateix nom. La pel·licula mostra, encara que no es cap pel·lícula historica ni res aixi, la vida i la personalitat de Beethoven vista des d'un punt de vista particular, la relació que té amb la seva copista, i aixo es un dels temes de la pel·licula, que es unA i no un copista.

Beethoven va neixer al 1770, durant i fins al final del clacicisme i va morir el 1827, vivint l'entrada de i la l'era romantica. Va ser un compositor amb un gran nombre d'obres tan famoses que avui dia es estrany que algu no en conegui alguna. El 1985 la UE va adoptar una obra seva, l'himne de l'alegria, com a himne propi.










A més a classe hem fet un test per saber a quin moviment s'acosta més la nostra personalitat. El test per a mi es que soc Classic, però tinc alguns grans ideals, que es l'unica caracteristica romantica que tinc. Jo hi estic d'acord.



No hay comentarios:

Publicar un comentario